BBVA té la millor ‘app’ d’Europa, segons la prestigiosa firma Forrester

Encapçala els rànquings de funcionalitat i d’experiència d’usuari
Sofía Rodríguez-Sahagún, directora de Transformació de BBVA Espany
Sofía Rodríguez-Sahagún, directora de Transformació de BBVA Espanya.

Forrester Research acaba de publicar el prestigiós informe The Forrester Banking Wave: European Mobile Apps, Q2 2019, en el qual BBVA manté el primer lloc en banca mòbil d’Europa “en combinar una funcionalitat excepcional i la millor experiència d’usuari”.

BBVA compta amb la millor app (Android i iOS) de banca mòbil d’Europa. Segons l’estudi de Forrester Research, l’entitat financera se situa al capdavant de la classificació amb una puntuació de 87/100. Forrester Research ha analitzat les aplicacions de banca mòbil de 12 de les principals entitats financeres del continent. Garanti, el banc turc de BBVA, ocupa el segon lloc en la mateixa classificació. BBVA ja va obtenir l’any passat la màxima puntuació en l’anàlisi de la mateixa consultora.

La firma ha analitzat les apps de deu bancs líders de França, Itàlia, Holanda, Polònia, Espanya i Turquia, tant en funcionalitat com en experiència d’usuari. BBVA no només ha incrementat la seva puntuació en totes dues variables en relació a l’informe del 2018, sinó que també ha aconseguit la màxima puntuació (100 punts) en funcionalitat.

BBVA també ha aconseguit la màxima puntuació en serveis de login –entre els quals es troba l’accés a través de biometria, petjada per ultrasò, l’iris, etc–, d’alertes de seguretat, transferències, eines do it yourself, serveis amb assistència presencial o remota i màrqueting i venda.

En experiència d’usuari, BBVA ha aconseguit 85 punts. Forrester ha destacat en aquest sentit la gestió que realitza BBVA en privacitat i seguretat, amb una puntuació de 88 punts, molt per sobre de la resta d’entitats. Aquesta puntuació suposa un reconeixement a l’esforç de BBVA per oferir les millors solucions de seguretat als seus clients.

“La consultora ha premiat l’estratègia de BBVA; l’esforç del banc per posar en mans dels clients eines que els permetin realitzar totes les gestions des de l’app d’una forma còmoda i senzilla, i funcionalitats que els facilitin la pròpia gestió de les seves finances”, assegura Sofia Rodríguez-Sahagún, directora de Transformació de BBVA Espanya.

La franquícia de BBVA a Turquia, Garanti, s’ha situat en segona posició en funcionalitat, amb 94 punts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides