Què li passa a Pilar Rahola?

Pilar Rahola
Pilar Rahola

La manca de reacció de l'opinadora processista Pilar Rahola al retret que li ha dirigit via Twitter Rosa Cañadell, l'exportaveu del sindicat Ustec, contrasta amb els comentaris incendiaris que dedica a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Cañadell, que és independentista, li ha dit que "cada cop et passes més! Ada Colau et dóna trenta voltes en dignitat, educació, veritat i lluita. Apart de cobrar per insultar, què has fet tu per Catalunya? Per millorar la vida dels catalans i catalanes?".

Era la reacció a un comentari de Rahola sobre la foto d'una salutació amb dos petons de Colau a Manuel Valls, de dissabte passat. Per a la influencer processista era "la foto d'un arribisme rastrer. Mai més, Ada Colau, posis el nom dels presos polítics en boca teva. Els embruteixes".

A banda d'escalfar els ànims contra Colau des del FAQs, a qui sempre ha tingut tírria, la columnista de La Vanguardia i estrella de TV3 està indignada per la manca d'unitat dels grans partits processistes, ERC i JxCat, en la formació dels nous ajuntaments.

Això sí, en una de les seves aparicions a Todo es mentira (Cuatro) ha aprofitat per difondre una imatge idíl·lica del seu amic l'expresident català Carles Puigdemont, de qui diu que no està ni paranoic ni espantat, sinó "pletòric" pels seus resultats a les eleccions europees.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides