Carlos Carrizosa accepta ser el cap de l’oposició al Parlament

Renuncia al sou i al tracte protocol·lari però no als assessors que sí que va rebutjar Arrimadas
Carlos Carrizosa
Carlos Carrizosa

El president de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, ha acceptat el seu nomenament com a cap de l'oposició a la cambra catalana però ha renunciat a algunes de les retribucions específiques d'aquest càrrec com el sou extra o el tracte protocol·lari, tot i que ha acceptat tenir dos assessors, han explicat a 'Europa Press' fonts de Cs.

Això difereix del que va fer l'exlíder de Cs a Catalunya Inés Arrimadas -predecessora de Carrizosa com a cap de l'oposició-, que va renunciar a totes les atribucions corresponents a aquest càrrec, inclosos els dos assessors, ja que va considerar que eren "privilegis".

Carrizosa ha acceptat el càrrec en una carta adreçada al president del Parlament, Roger Torrent, a la qual ha tingut accés 'Europa Press'. A la carta, Carrizosa renuncia "a les retribucions que determini el Parlament per aquest concepte, i al tractament i a l'ordenació protocol·lària que li pogués correspondre".

La llei de Presidència de la Generalitat i el reglament del Parlament estableixen que al cap de l'oposició li corresponen diverses atribucions: rebre el tracte d''honorable senyor'; ser ordenat protocol·làriament en el lloc immediatament posterior als expresidents de la Generalitat; un complement salarial, i disposar de mitjans humans i materials per a exercir el seu càrrec.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides