El gir de l’ANC l’aboca al fracàs de les seves actuacions

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja no és la que era. Aquella entitat capaç de reunir milers de persones qualsevol dia de la setmana en l’època de l’any que fos i en un temps rècord, ja no hi és ni amb molta imaginació. El gir que ha impregnat Elisenda Paluzie a l’entitat l’està sumint cada cop en un cercle més petit de fanàtics de la independència que ja no es mobilitzen per un objectiu sinó per pura passió visceral.

Prova d’això és una de les darreres accions que va impulsar, en què van fer una crida als independentistes a reunir-se a les portes de la Sagrada Família per protestar pel judici del procés. Hi van respondre poc més d’un centenar de persones, que es van dedicar a repartir pamflets entre els visitants mentre cridaven “independència” a la cara dels turistes. Els pobres estrangers devien al·lucinar amb el friquisme de l’acció.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides