Una nena denuncia una professora d’haver-la agredit per pintar una bandera espanyola

Els fets haurien passat a l'escola Font de l'Alba de Terrassa, segons ha denunciat la mare de l'alumna
Informe d'Urgències
Informe d'Urgències

Laura Carmona ha denunciat l'agressió que hauria patit la seva filla de 10 anys a mans d'una professora després que la nena hagués pintat una bandera espanyola i el text "viva España" en la portada de l'àlbum escolar que estaven fent a classe, segons publica La Razón.

Els fets denunciats haurien passat al col·legi Font de l'Alba de Terrassa i segons la mare de la nena la professora hauria llençat l'alumna a terra i després l'hauria agafat de la samarreta per acabar traient-la de classe mentre l'agafava pel coll.

La mare de la Laura assegura que la mestra va dir als alumnes que podien pintar el que volguessin a la portada de l'àlbum i que quan va veure la bandera espanyola va cridar "banderes no".

Segons consta en la informació, la mare va portar la nena a l'Hospital de Terrassa perquè li fessin un reconeixement mèdic de possibles lesions i després hauria denunciat el cas davant els Mossos d'Esquadra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides