Meritxell Budó entona el ‘mea culpa’

La portaveu del Govern demana disculpes per haver-se negat a respondre una pregunta en castellà
Meritxell Budó

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha demanat disculpes a la premsa per haver-se negat a respondre una pregunta en castellà que abans no li havien fet en català. Va passar en una roda de premsa de la setmana passada.

A les rodes de premsa del Govern, sempre es comença el torn de preguntes en català i quan s'han acabat les preguntes en català es contesten les qüestions fetes en castellà. La polèmica va esclatar quan una periodista de La Sexta va fer una pregunta en castellà a Meritxell Budó que no s'havia fet en català i la portaveu s'hi va negar. Ara, però, Budó entona el 'mea culpa' i assegura que no tornarà a passar.

"Probablement el to que vaig fer servir la setmana passada no va ser el més correcte. Jo soc de les que pensa que els errors han de servir per aprendre i per millorar i, per tant, no em costa en absolut demanar excuses pel to de veu i agrair-los que les acceptin", ha comentat.

Budó ho ha dit en la roda de premsa posterior a la reunió del Govern, en què l'executiu s'ha conjurat a buscar la unitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides