Colau: “Segurament aquest serà el meu últim mandat”

Reprodueix vídeo

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha afirmat que "segurament aquest serà el meu últim mandat perquè no vinc a allargar-me en la política". Colau ha afegit, "però les nostres polítiques necessiten quatre anys més per consolidar-se, i per fer això, el millor és fer-ho des de l'alcaldia".

En declaracions a RAC1, Ada Colau ha reconegut que ha estat a punt de tirar la tovallola durant el procés de negociacions amb la resta de grups municipals per arribar a un acord d'investidura. Colau ha afirmat, entre llàgrimes, que "l'altre dia a la plaça Sant Jaume va ser duríssim. Ens van dir 'putes', zorras', 'guarres'", afegint que "m'agradaria que això es condemnés perquè sé que no representa la majoria de l'independentisme".

Ada Colau ha parlat també de les negociacions amb el PSC assegurant que "hi ha hagut vetos encreuats, tant del PSC com ERC. He sentit el senyor (Ernest) Maragall dient que havia de triar entre carcellers i les víctimes i ara no li he sentit dir res dels pactes que ha fet amb els socialistes a Catalunya (…), no pot ser que pacti amb el PSC a la resta del territori -me n'alegro- i dir que era impossible a Barcelona".

(Visited 63 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Feu un comentari