Ciutadans trenca amb Valls pel suport a Colau

Arrimadas anuncia que el partit taronja tindrà "grup propi" amb tres regidors a Barcelona
Manuel Valls
Manuel Valls

La portaveu del comitè executiu del Ciutadans, Inés Arrimadas, ha anunciat que el partit taronja trenca amb Manuel Valls, el candidat a l'alcaldia de Barcelona que va promoure a les darreres eleccions municipals.

Arrimadas ha explicat que el grup resultant de la candidatura Barcelona pel Canvi-Ciutadans patirà una escissió, ja que tres dels seus diputats són afiliats de Cs i representaran la formació amb un "grup propi" i una "veu pròpia" al marge de Valls. Els altres tres regidors, entre els quals Valls, són els que han facilitat aquest dissabte la investidura d'Ada Colau com a alcaldessa.

La decisió, que Arrimadas ha justificat per "discrepàncies importants", arriba després que Valls complís el seu compromís de fer alcaldessa Colau en detriment de l'aspirant de l'independentisme, Ernest Maragall (ERC).

Arrimadas troba que hi ha "molt poca diferència" entre Colau i el candidat d'ERC, Ernest Maragall, a qui els vots de Valls han barrat el pas. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides