Torra troba “inacceptables” i “incomprensibles” els pactes amb el PSC

El president diu que convocarà els alcaldes per articular una "resposta de país"
Torra i Colau
Torra i Colau

La recepta del president de la Generalitat, Quim Torra, formar governs municipals "republicans" amb alcaldes independentistes, ha fet figa en importants localitats d'arreu de Catalunya.

En el marc d'un dels aplecs independentistes anomenats dinars grocs, celebrat aquest cap de setmana a Amer, la localitat natal de l'expresident Carles Puigdemont, ha dit que alguns dels pactes municipals "són inacceptables".

A Twitter, ha indicat que els pactes que no han obeït la seva fórmula són "incomprensibles”. "Però també hi ha hagut pactes incomprensibles amb partits del 155. Ho lamento. L'única sortida és la unitat estratègica i d'acció dels que volem la República”, ha declarat.

El president de la Generalitat ha avançat que convocarà els alcaldes a la Generalitat amb l'objectiu d'articular una "resposta de país com la del primer i el tres d'octubre", publica el Diari de Girona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides