Tornarà el llaç groc a l’Ajuntament?

El número dos de Colau, Joan Subirats, avança que el tema se sotmetrà a la decisió de la Junta de Portaveus
Llaç groc a l'Ajuntament de Barcelona

La presència del llaç groc a la façana de l'Ajuntament de Barcelona se sotmetrà a decisió de la Junta de Portaveus. Així ho ha manifestat el número 2 de Barcelona en Comú, Joan Subirats, aquest diumenge en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio. "Si hi ha acord, tornarem a posar-lo", ha afirmat.

La força política de Colau va ser partidària de col·locar el llaç en l'anterior mandat, mentre que els socialistes catalans no n'eren favorables. Així, el llaç groc serà un dels primers temes de debat entre els dos nous socis de govern municipal, Barcelona en Comú i el PSC.

Segons les majories, aquest símbol podria tornar a penjar-se, ja que comptaria amb el suport, a més de Barcelona en Comú, ERC i Junts per Catalunya que sumarien la majoria en aquest assumpte.

Subirats ha insistit, com va fer Colau aquest dissabte, que no són ni independentistes ni antiindependentistes, i ha precisat que "el més important no són els gestos simbòlics sinó transformar la realitat".

També ha comentat que serà tinent d'alcalde i que "l'Ajuntament mantindrà les acusacions contra la càrregues policials de l'1 d'octubre", les que es van produir durant la votació d'octubre de 2017.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides