La ‘cobra’ de Valls a Torra

L'ex-primer ministre francès no ha volgut donar-li la mà al president després que aquest li digués "casta"
Valls li nega la salutació a Torra

L'endemà del crispat ple de constitució del nou ajuntament de Barcelona, encara cueja la 'cobra' del candidat Manuel Valls al president de la Generalitat, Quim Torra.

Valls va protagonitzar una de les anècdotes de la jornada quan no va voler saludar el president de la Generalitat durant la recepció que va fer a l'altra banda de la plaça Sant Jaume per donar la benvinguda als 40 regidors –Quim Forn no va poder assistir perquè no tenia autorització del Suprem–. Després de saludar Ada Colau, Torra va disposar-se a saludar tots els edils i Valls li ha negat la mà.

El cap llista de Barcelona pel Canvi-Cs, que va votar a favor de Colau al ple d'investidura, no li va voler donar la mà al president, també li va dir alguna cosa i va senyalar-lo amb el dit. Una estona més tard el mateix Valls va piular que no havia saludat Torra perquè el president de la Generalitat el va titllar de "casta" durant un discurs al Parlament, unes paraules que van molestar molt el regidor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides