Les bases dels comuns avalen que Ada Colau sigui alcaldessa

Victòria clara de la proposta de la direcció de pactar amb el PSC i aprofitar els vots de Valls
Ada Colau

Ada Colau tornarà a ser alcaldessa de Barcelona. Els inscrits de Barcelona en Comú han donat llum verda a l'aposta de la direcció del partit i han avalat que Colau sigui investida alcaldessa aquest dissabte de la mà del PSC i amb els vots dels tres regidors de la candidatura de Manuel Valls fruit del compromís de formar un govern municipal amb els socialistes.

En les 29 hores que ha durat el període de consulta han votat 4.042 persones, un 40,4% del cens. Un total de 2.887 inscrits han votat favorablement a l'opció plantejada per la direcció, l'equivalent a un 71,43%.

D'altra banda, 1.155 vots, un 28,6% del total, han rebutjat pactar amb el PSC i acceptar l'oferta de Valls. És el percentatge més alt de participació registrat fins ara a les consultes internes de Barcelona en Comú, tot i ser la que menys temps de votació ha permès.

Així doncs, la direcció veu com malgrat el tancament de files per pactar amb el PSC i acceptar els vots de Valls, gairebé un terç dels votants haurien preferit arribar a un acord de govern amb ERC.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari