Ernest Maragall demana el vot a les bases de Barcelona en Comú

El candidat d'Esquerra els demana que donin una lliçó a la direcció del partit i apostin per un pacte amb ells
Ernest Maragall

Queden menys de 48 hores perquè es constitueixin els ajuntaments i tots els ulls estan posats al de Barcelona, on, de moment, no hi ha res tancat. Ara la pilota és a la teulada de les bases de Barcelona en Comú, que han de triar entre les dues opcions que hi ha sobre la taula: fer alcaldessa Ada Colau amb el suport del PSC i els comuns o bé fer alcalde Ernest Maragall.

Precisament, el candidat d'Esquerra ha demanat a les bases de Barcelona en Comú que donin una lliçó a la direcció del partit i apostin per un pacte amb ells. Els republicans se senten enganyats i denuncien que no hi ha hagut honestedat en les negociacions. Lamenten que Ada Colau està disposada a tot per l'alcaldia.

Al marge de les crítiques a la direcció, el líder d'Esquerra a Barcelona llança un missatge als militants per evitar que es capgiri, diu, el resultat democràtic de les eleccions.

Maragall ho ha dit en una roda de premsa a la seu del partit. Està convençut que la militància és partidària d'entendre's amb Esquerra i per això no renunciarà a presentar la seva candidatura. Així i tot, ha parlat per primer cop d'oposició. Diu que sigui al govern o des de la bancada de l'oposició, els republicans mantindran el seu compromís amb la ciutat. En canvi, des del PSC, Jaume Collboni ha celebrat la votació que han tirat endavant els comuns.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides