Joaquim Forn surt de la presó per anar al ple de constitució de l’Ajuntament de Barcelona

El regidor electe de JxCat ha viatjat de la presó de Soto del Real a la de Brians 2
Joaquim Forn

Joaquim Forn, regidor electe de JxCat a l'Ajuntament de Barcelona ha sortit aquest dijous de la presó madrilenya de Soto del Real per ser traslladat al centre penitenciari català de Brians 2 per poder assistir dissabte vinent al ple de constitució del nou Ajuntament de Barcelona.

A primera hora del matí, Forn acompanyat per la Guàrdia Civil ha estat traslladat de manera "especial i directa" segons fonts penitenciàries cap a Catalunya. Aquest divendres el regidor de JxCat serà acompanyat pels Mossos d'Esquadra fins a l'ajuntament per fer les gestions habituals dels regidors electes.

Dissabte vinent, Joaquim Forn prendrà possessió de l'acta de regidor de l'ajuntament barceloní, després que el Tribunal Suprem li hagi donat permís per a fer totes aquestes gestions. Serà el mateix Suprem el qui determini quin dia ha de tornar Forn a Soto del Real en funció dels horaris del ple de l'ajuntament de Barcelona.

En aquest context, segons informa l'agència EFE, Forn ha demanat als serveis penitenciaris de la Generalitat i també al Ministeri de l'Interior que li permetin quedar-se a la presó de Lledoners de Sant Joan de Vilatorrada en lloc d'haver de tornar a la madrilenya de Soto del Real.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides