Bassa demana al Suprem que no dicti una sentència “contra Catalunya”

L'exconsellera de Treball creu que l'alt tribunal pot marcar l'inici de la solució del conflicte
Dolors Bassa

L'exconsellera de Treball Dolors Bassa s'ha presentat en l'última paraula al Suprem reafirmant la seva innocència: "Sóc innocent, i ho vull dir amb veu clara i alta", ha declarat, i ha assegurat que cap dels fets que se li imputen han pogut ser provats durant el judici.

De la mateixa manera, ha enviat un missatge molt clar al tribunal: "Aquesta sentència no només determinarà l'etapa central de la meva vida, sinó que pot ser un principi de la solució" entre el conflicte català i espanyol.

De fet, Bassa ha atribuït al tribunal la potestat de marcar allò que veuran les generacions futures. I per això, ha sol·licitat que no apostin per un "procés contra Catalunya", sinó que pensin en "la llibertat en majúscules de moltes generacions".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides