Rull pregunta al Suprem: “És un judici sobre idees o sobre fets?”

L'exconseller de Territori i Sostenibilitat diu que està processat "perquè no he renunciat a la política"
Josep Rull

Josep Rull, exconseller de Territori i Sostenibilitat, s'ha preguntat si és "un judici sobre idees o un judici sobre fets?". "Quina és la reacció d'un estat de dret -ha afegit- davant del repte democràtic que s'està plantejant a Catalunya i a Espanya?".

Per Rull, "hi ha un escenari de negació de la política, de negació del diàleg". I sobre la reacció de l'estat de dret, ha dit que "em temo que hi ha una certa tendència a exceptuar el sistema de drets i llibertats".

L'exconseller ha dit que "he donat la cara i he respost amb la consciència tranquil·la. M'acusen amb una entrevista manipulada, impròpia d'una fiscalia seriosa". També ha assenyalat que li demanen 16 anys i que "intueixo que estic processat per rebel·lió perquè no he renunciat a la meva activitat política".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides