Rull pregunta al Suprem: “És un judici sobre idees o sobre fets?”

L'exconseller de Territori i Sostenibilitat diu que està processat "perquè no he renunciat a la política"
Josep Rull

Josep Rull, exconseller de Territori i Sostenibilitat, s'ha preguntat si és "un judici sobre idees o un judici sobre fets?". "Quina és la reacció d'un estat de dret -ha afegit- davant del repte democràtic que s'està plantejant a Catalunya i a Espanya?".

Per Rull, "hi ha un escenari de negació de la política, de negació del diàleg". I sobre la reacció de l'estat de dret, ha dit que "em temo que hi ha una certa tendència a exceptuar el sistema de drets i llibertats".

L'exconseller ha dit que "he donat la cara i he respost amb la consciència tranquil·la. M'acusen amb una entrevista manipulada, impròpia d'una fiscalia seriosa". També ha assenyalat que li demanen 16 anys i que "intueixo que estic processat per rebel·lió perquè no he renunciat a la meva activitat política".

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.