Romeva: “Som polítics fent política”

L'exconseller d'Exteriors lamenta "l'escarment" sofert
Raül Romeva

L'exconseller d'Exteriors, Raül Romeva, ha parlat "d'odi" i "d'escarment" en el seu al·legat final, i ha lamentat que les acusacions hagin volgut construir un discurs basat en aquests dos conceptes que, segons ha assegurat, "no porten enlloc".

Es tracta, a més, d'una actitud "irresponsable" per part de les acusacions, però també una idea "falsa" respecte del poble català, ja que no es fonamenta amb cap prova exposada durant el judici i no es correspon a la realitat.

Romeva ha aprofitat per lamentar les "exageracions" del relat de les acusacions, i ha avisat que fer un referèndum, fins i tot si aquest és "il·legal", no hauria de ser un delicte.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides