El jutjat 13 rebutja els processaments per organització criminal

Argumenta que els alts càrrecs de la CCMA i el govern no disposaven de la infraestructura per realitzar un pla criminal
Saül Gordillo i Vicent Sanchis
Saül Gordillo i Vicent Sanchis

El Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona ha rebutjat el processament per un delicte d’organització criminal d’alts càrrecs del govern de la Generalitat i de la cúpula de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que formen part de la trentena de persones que ja han estat processades per malversació, desobediència, revelació de secrets i prevaricació amb relació a l’1-O.

En la resolució amb què desestima el recurs de la Fiscalia, revelada per EFE, el Jutjat 13 considera que aquests alts càrrecs no disposaven de la “infraestructura adequada per realitzar un pla criminal” ni els unia un “acord associatiu durador”. 

En qualsevol cas, la titular del Jutjat 13 manté la fiança de 5,8 milions d’euros que va imposar als 17 acusats pel delicte de malversació de fons públics.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides