Quina ‘fake news’ sobre Borrell torna a córrer per Whatsapp?

Josep Borrell
Josep Borrell

L'independentisme està obsessionat amb Josep Borrell. Ara una fake news que corre de nou pels grups de Whatsapp atribueix al ministre d'Afers Exteriors pressions a aquesta aplicació de missatgeria perquè elimini el llaç groc.

Així, en el missatge es pot llegir que "Whatsapp vol eliminar l'emoji amb el llaç groc per les pressions del ministre español, señor Borrell [sic]. Si n'enviem molts, veuran que no els surt a compte. No deixis que Espanya guanyi. Fem república, reenvia això a tothom".

Potser els autors d'aquest missatge haurien de pensar quina és la pressió que pot exercir Borrell sobre l'amo de l'aplicació, el totpoderós Mark Zuckerberg, també propietari de Facebook. A més, el llaç groc als Estats Units és el símbol de la lluita contra l'espina bífida.

Malgrat això, l'independentisme segueix tenint Borrell com un dels polítics en el seu punt de mira. Borrell ha destacat per fer front l'independentisme i el seu llibre Las cuentas y los cuentos de la independencia va posar contra les cordes els arguments econòmics a favor de la secessió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides