Quina ‘fake news’ sobre Borrell torna a córrer per Whatsapp?

Josep Borrell
Josep Borrell

L'independentisme està obsessionat amb Josep Borrell. Ara una fake news que corre de nou pels grups de Whatsapp atribueix al ministre d'Afers Exteriors pressions a aquesta aplicació de missatgeria perquè elimini el llaç groc.

Així, en el missatge es pot llegir que "Whatsapp vol eliminar l'emoji amb el llaç groc per les pressions del ministre español, señor Borrell [sic]. Si n'enviem molts, veuran que no els surt a compte. No deixis que Espanya guanyi. Fem república, reenvia això a tothom".

Potser els autors d'aquest missatge haurien de pensar quina és la pressió que pot exercir Borrell sobre l'amo de l'aplicació, el totpoderós Mark Zuckerberg, també propietari de Facebook. A més, el llaç groc als Estats Units és el símbol de la lluita contra l'espina bífida.

Malgrat això, l'independentisme segueix tenint Borrell com un dels polítics en el seu punt de mira. Borrell ha destacat per fer front l'independentisme i el seu llibre Las cuentas y los cuentos de la independencia va posar contra les cordes els arguments econòmics a favor de la secessió.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.