Llum verda del Suprem a Forn

El candidat de JxCat a Barcelona podrà assistir al ple de constitució de l'Ajuntament
Joaquim Forn, intervenint des de Soto del Real durant la campanya elec
Joaquim Forn, intervenint des de Soto del Real durant la campanya electoral

El Tribunal Suprem ha autoritzat Joaquim Forn a assistir a la sessió constitutiva de l'Ajuntament de Barcelona, que té lloc els dies 14 i 15 de juny, perquè pugui prendre possessió del càrrec de regidor i formalitzar el tràmit de la declaració de béns.

Forn, això sí, haurà de tornar a ingressar a la presó el dia 15 i assistirà al ple de l'Ajuntament envoltat d'efectius dels cossos policials encarregats pel tribunal no només de la seva seguretat, sinó també de garantir el seu retorn.

D'altra banda, el Suprem deslegitima expressament en la seva resolució d'aquest dimarts la presència de l'alcaldable de JxCat a qualsevol altre "fòrum", o "institució, pública o privada, diferent de la corporació municipal".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides