La Fiscalia no vol que Junqueras agafi l’acta d’eurodiputat

El magisteri fiscal no s'oposa que Forn prengui possessió de l'acta de regidor
Rufián i Junqueras

La Fiscalia és contrària al fet que Oriol Junqueras surti de la presó de Soto del Real per a poder prometre la Constitució i accedir a l'acta d'eurodiputat. El ministeri fiscal argumenta que la compareixença de Junqueras el pròxim 17 de juny a la Junta Electoral Central podria paralitzar el judici del procés al Tribunal Suprem.

Segons la Fiscalia, el fet que Junqueras sortís de la presó per prendre possessió de l'acta d'eurodiputat "suposaria obrir un escenari en el qual podrien produir-se interferències absolutament irraonables". El president d'ERC va ser escollit diputat al Congrés en les eleccions del 28-A i, després, diputat al Parlament Europeu en les eleccions del passat 26-M.

Per altra banda, el ministeri fiscal admet que el candidat de JxCat a l'alcaldia de Barcelona, Joaquim Forn, pugui prendre possessió de la seva acta de regidor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides