Maragall no tira la tovallola i manté l’esperança de pactar amb Colau

L'alcaldable d'Esquerra aposta per una "suma intel·ligent" amb els comuns
Ernest Maragall

El candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, manté l'aposta per un govern compartit entre ERC i BComú a l'Ajuntament de Barcelona, una "suma intel·ligent", ha dit, que permetria que Barcelona disposés d'un govern "compromès amb les llibertats" i amb l'alliberament dels presos.

Segons el republicà Maragall, un acord amb la formació d'Ada Colau donaria a Barcelona una "oportunitat" de desbordar "la lògica dels blocs contraposats".

Maragall ha fet aquestes manifestacions des de les portes de Soto del Real, on ha visitat Oriol Junqueras, Raül Romeva i Jordi Cuixart, amb qui, segons ha explicat a la sortida, ha coincidit en la necessitat que Barcelona disposi d'un govern "compromès amb les llibertats" que "s'impliqui en el camí del diàleg per aconseguir la celebració d'un referèndum".

S'ha mostrat esperançat sobre la possibilitat que encara es produeixin "converses positives" entre aquest dilluns i dissabte, quan s'han de constituir els ajuntaments. "Nosaltres seguim esperant una resposta formal de la nostra última conversa", ha dit, i "tenim una expectativa positiva de poder seure per estudiar els detalls de les propostes en l'àmbit programàtic i en els objectius de llibertat i reconeixement dels drets polítics a Catalunya".
 

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari