Ernest Maragall no descarta passar quatre anys a l’oposició

Recorda a Colau que els vots de Valls es convertiran en "una hipoteca permanent"
Ernest Maragall
Ernest Maragall

Ernest Maragall obre la porta a passar-se quatre anys a l'oposició. Un cop que Ada Colau s'ha mostrat disposada a acceptar els vots de Manuel Valls per a la investidura, el candidat republicà assegura: "Sí, em veig d'alcalde de Barcelona", però admet que el dissabte 15 podria perdre la votació.

Ha retret a la candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, que no hagi respost a la proposta de parlar sobre un govern bilateral que li va reiterar el passat divendres i ha considerat "evident" que la fins ara alcaldessa negocia amb el PSC.

En declaracions a RAC1, Maragall ha confiat que "s'acabi imposant la raó, la legitimitat i la coherència progressista i republicana" però ha reconegut que tot el que saben fins ara és a través dels mitjans.

El republicà ha dit que té "claríssim" que ell ha de ser el proper alcalde de la ciutat i està disposat a donar un "rol important" a Colau. Ha insistit que si Colau accepta el vot de Valls per a la investidura, aquesta hi "dependrà" durant tota la legislatura.

També en una entrevista a l'Ara, Maragall assegura que el vot de Valls "serà una hipoteca permanent" per a Colau. "El que passa és que no ens expliquen la lletra petita. No sabem ni el tipus d'interès, ni els terminis, ni en què consisteix la dependència que s'està construint", ha asseverat. "Com pot ser que Valls decideixi qui ha de ser l'alcalde de Barcelona?"; s'ha preguntat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides