Les bases de BComú avalen la candidatura de Colau a la reelecció

El plenari ha aprovat la proposta presentada per la direcció del partit
Les bases de BComú avalen la candidatura de Colau

Les bases de Barcelona en Comú avalen la candidatura d'Ada Colau a la reelecció. El ple ha aprovat aquest divendres que l'alcaldessa en funcions presenti la candidatura a la investidura a l'alcaldia de Barcelona el proper 15 de juny.

Fonts dels comuns detallen que la proposta que va presentar aquest dijous la coordinadora de Barcelona en Comú de dur la candidatura de Colau a la investidura, i que s'ha traslladat a les bases aquest mateix divendres, ha rebut 457 vots a favor i 27 en contra dels prop de 2.000 persones que formen part del cens d'activistes.

La candidatura s'ha votat al centre cívic de La Sedeta a Barcelona. Les bases han omplert l'aforament de la sala, de 350 persones. Colau ha arribat a la reunió entre crits d'"alcaldessa".

A partir d'ara l'equip de Colau disposa de l'aval de la militància dels comuns per poder obtenir la investidura. Per a això necessitarà el suport de 21 dels 41 regidors que formen el consell plenari de l'Ajuntament de Barcelona.

Els comuns han de negociar, en principi, amb el PSC per sumar als deu regidors de BComú els vuit socialistes, i encara necessitarà que almenys tres dels sis regidors electes de la candidatura de Manuel Valls el votin també per assolir la majoria absoluta exigida .

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari