La comissària Cristina Manresa, primera dona a la cúpula dels Mossos

Va ser la primera comissària del cos i està investigada pel referèndum de l'1-O per un jutjat de Sabadell
Cristina Manresa

El nou comissari en cap dels Mossos, Eduard Sallent, va per feina: ja ha reorganitzat la cúpula de la policia. Cristina Manresa serà la seva mà dreta al capdavant de la Comissaria Superior de Coordinació Central. És la primera dona que entra a la cúpula dels Mossos.

Miquel Esquius, el fins ara comissari en cap, se'n va cap al Pirineu a petició pròpia, i Ferran López, comissari en cap amb el 155, formarà part de la nova estructura de la Prefectura.

Els nous números dos d'Eduard Sallent, per tant, seran la comissària Cristina Manresa, que serà la nova comissària superior de Coordinació Central, i David Boneta, que continua com a cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial. De fet, Manresa va ser la primera comissària dels Mossos i està investigada pel referèndum de l'1 d'Octubre per un jutjat de Sabadell.

El comissari Xavier Porcuna assumeix la Comissaria General d'Informació, i Rafael Comes torna a ser el cap de la Comissaria General d'Investigació Criminal, un càrrec que ja havia ocupat entre el maig del 2017 i el juliol de l'any passat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides