Laura Borràs afirma que ha estat “l’altaveu dels presos polítics” davant del rei

La diputada de JxCat ha estat quasi una hora reunida amb el monarca a la Zarzuela
Borràs i Felip VI
Borràs i Felip VI

La diputada de JxCat i número dos de la formació al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, afirma que "he anat a reunir-me amb el rei Felip VI per ser la veu i altaveu dels presos polítics que volen silenciar", afegint que "però, durant la conversa, li he exposat que també anava com a votant de l'1 d'Octubre, com a part dels 2,3 milions de persones que vam votar i vam ser reprimits".

Laura Borràs ha fet aquestes declaracions a la sortida de la trobada que ha mantingut aquest dijous amb Felip VI en el marc de la ronda de contactes del monarca per a la investidura del nou president del govern central.

L'exconsellera de Cultura de l'executiu de Quim Torra ha assegurat que en l'entrevista amb el rei, "li he dit que la repressió no tindrà els efectes que persegueix i que no es pot judicialitzar la política de forma permanent", i "que no ens rendirem, ni abandonarem la defensa del dret a l'autodeterminació".

Borràs ha declarat que li ha fet arribar a Felip VI un missatge de Carles Puigdemont en el qual deia: "Digues-li que m'agradava més com a Príncep de Girona que com a Rei d'Espanya", a la qual cosa el rei hauria respost, segons Borràs, "que a ell també li agradava més Puigdemont com a alcalde de Girona que com a president de la Generalitat".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides