Sánchez no rebrà Torra per parlar del poder judicial

La vicepresidenta Calvo troba "inconcebible" la proposta del president català
Sánchez i Torra
Sánchez i Torra

La proposta que el president català, Quim Torra, ha remès per carta al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per seure a "parlar del poder judicial", s'ha trobat amb la negativa de la Moncloa.

La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, l'ha titllat d'"un pèl inaudita, inconcebible", i ha afegit: "A ningú se li acut que el president del govern d'una democràcia segui a parlar de sentències dels jutges, de la situació de ciutadans que poden estar immersos en algun procés".

Torra, que volia reunir-se urgentment amb Sánchez per parlar sobre "la repressió", per la seva part, ha demanat als delegats de la Generalitat a l'estranger que remetin als governs i parlaments dels països on estan destinats el dictamen del grup de treball sobre detencions arbitràries de l'ONU.

El document, que el govern català tracta com si fos un informe de l'ONU, reclamava al govern espanyol l'excarceració d'Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides