Borràs, sense llaç però amb papallona groga per anar a veure el rei

La número dos de JxCat al Congrés llueix símbols grocs en l'audiència amb el monarca
Borràs i Felip VI
Borràs i Felip VI

La diputada de JxCat, Laura Borràs, ha portat diferents complements de color groc en solidaritat amb els líders independentistes empresonats en l'audiència oficial que ha mantingut aquest matí amb el rei Felip VI.

En concret, Borràs ha lluït una agulla de jaqueta en forma de papallona groga i també una polsera del mateix color, tot i que no ha portat el conegut llaç groc que s'ha popularitzat per fer costat els independentistes que es troben a la presó i estan sent jutjats al Tribunal Suprem.

Es dona la circumstància que mentre la qui va ser consellera de Cultura i ara diputada al Congrés no ha lluït el llaç groc en la ronda de consultes del Rei per a la investidura del president del govern central, el president català Quim Torra en les ocasions que ha coincidit amb Felip VI sí que ha lluït aquest símbol a la solapa de la jaqueta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides