Qui condemna a l’infern els fiscals del judici del procés independentista?

Toni Soler, a l'''Està passant' de TV3
Toni Soler, a l'''Està passant' de TV3

El presentador estrella i contractista estrella de TV3 Toni Soler ha usat Twitter per enviar "a l'infern" Jaime Moreno i Javier Zaragoza, dos dels fiscals del judici que té lloc al Tribunal Suprem contra els dirigents del procés.

Aquest dimarts, quan la Fiscalia ha exposat els seus al·legats defensant que els dirigents indepes van donar un cop d'Estat, el pal de paller de Polònia i Està passant els ha dedicat aquests comentaris: "Vés a l'infern, fiscal Javier Zaragoza. I vés a l'infern, fiscal Jaime Moreno".

Aquests tuits van en la línia de la campanya "Jo acuso" d'Òmnium Cultural contra el judici i han gaudit d'una bona rebuda per part dels seguidors de Soler, entre els quals un ha recordat el traspassat fiscal general de l'Estat, José Manuel Maza, el qui va promoure l'acusació per rebel·lió, un altre la fiscal Consuelo Madrigal, també representant de la Fiscalia que intervé en el judici, i Pablo Llarena, el jutge que va instruir la causa.

També n'hi ha que en fa befa aprofitant l'estil infantil dels tuits de Soler, a qui algú tracta de ploricó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides