JxCat protesta i creu que TV3 afavoreix ERC

El repartiment dels mitjans públics des que JxCat i ERC són al govern va fer que els republicans escollissin Catalunya Ràdio i que la televisió quedés en mans dels de Puigdemont i Torra. Però des de fa mesos a JxCat estan incòmodes. Alguns dirigents afirmen que el cap d’informatius de TV3, David Bassa –col·locat per ERC per equilibrar el repartiment d’influència– ha agafat més poder i que el director, Vicent Sanchis, no és capaç de controlar-lo.

Fruit d’aquesta situació que consideren a JxCat que hi ha a la televisió pública, els de Puigdemont creuen que a TV3 darrerament es tracta millor i s’afavoreix ERC amb més entrevistes, més temes que milloren la imatge dels consellers republicans i menys protagonisme de Torra i dels plantejaments de JxCat. Tant si és així com si no, demostraria el control que tenen sobre els mitjans.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.