JxCat protesta i creu que TV3 afavoreix ERC

El repartiment dels mitjans públics des que JxCat i ERC són al govern va fer que els republicans escollissin Catalunya Ràdio i que la televisió quedés en mans dels de Puigdemont i Torra. Però des de fa mesos a JxCat estan incòmodes. Alguns dirigents afirmen que el cap d’informatius de TV3, David Bassa –col·locat per ERC per equilibrar el repartiment d’influència– ha agafat més poder i que el director, Vicent Sanchis, no és capaç de controlar-lo.

Fruit d’aquesta situació que consideren a JxCat que hi ha a la televisió pública, els de Puigdemont creuen que a TV3 darrerament es tracta millor i s’afavoreix ERC amb més entrevistes, més temes que milloren la imatge dels consellers republicans i menys protagonisme de Torra i dels plantejaments de JxCat. Tant si és així com si no, demostraria el control que tenen sobre els mitjans.

(Visited 28 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari