JxCat protesta i creu que TV3 afavoreix ERC

El repartiment dels mitjans públics des que JxCat i ERC són al govern va fer que els republicans escollissin Catalunya Ràdio i que la televisió quedés en mans dels de Puigdemont i Torra. Però des de fa mesos a JxCat estan incòmodes. Alguns dirigents afirmen que el cap d’informatius de TV3, David Bassa –col·locat per ERC per equilibrar el repartiment d’influència– ha agafat més poder i que el director, Vicent Sanchis, no és capaç de controlar-lo.

Fruit d’aquesta situació que consideren a JxCat que hi ha a la televisió pública, els de Puigdemont creuen que a TV3 darrerament es tracta millor i s’afavoreix ERC amb més entrevistes, més temes que milloren la imatge dels consellers republicans i menys protagonisme de Torra i dels plantejaments de JxCat. Tant si és així com si no, demostraria el control que tenen sobre els mitjans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides