Torra s’apunta a la teoria de la conspiració

El president de la Generalitat, com la seva exportaveu Elsa Artadi, diu que s'ha engegat una "operació d'Estat" per evitar que Barcelona tingui un alcalde independentista
Quim Torra
Quim Torra

Quim Torra ha fet un balanç molt positiu en el vessant econòmic del seu primer any com a president del govern de la Generalitat i ha culpat l'Estat, en concret l'"espoli fiscal", del fet que les llars no notin una millora econòmica.

També ha instat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a dialogar, tot insistint en la figura del relator. A més, ha negat que es plantegi convocar eleccions al Parlament de Catalunya.

Pel que fa al resultat de les eleccions municipals, Torra ha afirmat que existeix una "operació d'Estat" per evitar que Barcelona tingui un alcalde independentista, el mateix que havia dit Elsa Artadi, la número dos postconvergent a la capital catalana i exportaveu i exconsellera del govern Torra.

Sobre l'"operació d'Estat" que denuncia, el president català s'ha mostrat crític amb l'oferiment de Manuels Valls per barrar el pas a Ernest Maragall, exconseller de Torra i alcaldable d'ERC, que es va imposar per un marge estret a l'alcaldessa en funcions, Ada Colau, per bé que l'independentisme va rebre un suport menor que les candidatures no independentistes.

Torra ha instat les forces independentistes a bastir tants governs partidaris de la secessió com sigui possible, i ha afegit que espera que quan s'hagin tancat les negociacions dels governs municipals es puguin aprovar els pressupostos de la Generalitat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.