La Guàrdia Civil fa un homenatge al càmping Illa Mateua de l’Escala

Reprodueix vídeo

La Guàrdia Civil han fet recentment un homenatge als propietaris del càmping Illa Mateua del municipi empordanès de l'Escala. L'acte s'ha fet per agrair que aquest càmping donés acollida a membres de l'Institut Armat que van ser destinats temporalment a Catalunya per impedir la consulta independentista de l'1 d'octubre del 2017.

En l'homenatge la propietària del càmping, Eva Trias, va afirmar que "ho tornarien a fer, és una cosa que tenim molt clara" tot i l'oposició de part de la població de l'Escala al fet que si instal·lessin guàrdies civils a cap allotjament del municipi.

Eva Trias va declarar que "han estat temps durs" destacant que ella és filla de pare català i mare andalusa, però que qui "realment ho ha passat malament ha estat el meu marit" recordant que "ell és fill del poble de l'Escala de tota la vida, i fa trenta anys que està al capdavant d'un càmping".

Trias va disculpar l'absència del seu marit a l'acte de la Guàrdia Civil recordant que regenten un càmping i que algú s'havia de quedar al capdavant del negoci, per afegir que els dies propers a l'1-O va ser un moment que "no ha estat fàcil, però estem encantadíssims" amb el reconeixement de la Benemèrita.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides