Artadi suma la teoría de la conspiració al ‘pressing’ Colau

L'exconsellera alerta d'una "operació d'Estat" perquè BComú retingui l'alcaldia
Elsa Artadi
Elsa Artadi

Elsa Artadi, exconsellera de la Presidència i número dos de Joaquim Forn a la llista que JxCat va presentar a Barcelona, ha assegura que hi ha "una operació d'Estat" en marxa perquè Ada Colau es mantingui com a alcaldessa de Barcelona.

"Hem constatat (…) aquesta operació d'Estat que hi ha per anar contra el que va votar la ciutadania i tornar a fer Ada Colau alcaldessa de Barcelona", ha dit obviant que tot i que la llista més votada va ser la d'ERC, les candidatures no independentistes van sumar molts més suports que les independentistes.

"Entenem que aquesta operació allunya una solució política pel que és un conflicte polític entre Catalunya i l'Estat", ha afegit. Artadi ha retret a Colau que "s'està prestant a fer el joc d'aquells que no volen que canvii res".

Artadi també ha declarat les darreres hores, en referència a la proposta de suport "sense condicions" formulada per Manuel Valls a Ada Colau, que "res és gratis a la vida", quelcom semblant al que ha expressat la CUP, que es va quedar sense representació al consistori.

Colau, que ha dit que no pactarà ni amb Artadi ni amb Valls, vol un tripartit amb ERC i el PSC, però un sector dels comuns és favorable a acceptar els vots de Valls.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides