Cop de porta de Collboni a Maragall

El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona assegura que només negociarà amb Colau
Jaume Collboni

El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, tanca la porta a reunir-se amb el seu homòleg d'ERC, Ernest Maragall. Així ho ha comunicat el dirigent socialista a través de la carta de resposta adreçada a l'equip republicà.

En la missiva, Collboni explicita que aquest dilluns han iniciat les negociacions amb Barcelona en Comú per a la configuració d'un govern "progressista i no subordinat al procés" i que aquest serà l'únic plantejament que defensaran.

Els socialistes rebutgen reunir-se amb ERC després que la formació republicana plantegés una reunió, amb la qual cosa dinamiten el tripartit amb PSC i republicans que reclama Ada Colau.

ERC havia formalitzat aquesta tarda la petició d'una trobada amb Jaume Collboni. Enmig de les negociacions per la governabilitat de la capital catalana, l'equip del dirigent republicà s'havia posat en contacte amb els socialistes per agendar una reunió que no tenia, de partida, l'objectiu d'explorar cap acord, sinó de "contrastar" en quin punt es troba cadascuna de les formacions després de les eleccions del 26 de maig.

(Visited 17 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari