Per què hi haurà una gran expectació al Parlament aquest divendres?

Saül Gordillo, Vicent Sanchis i Núria Llorach, en una sessió de con
Saül Gordillo, Vicent Sanchis i Núria Llorach, en una sessió de control de la CCMA al Parlament

Perquè toca sessió de la Comissió de Control de l’Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i haurien de comparèixer junts la presidenta en funcions de la Corporació, Núria Llorach, i el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo. Les relacions entre ambdós estan trencades del tot després que topessin en les seves explicacions al jutjat sobre qui havia aprovat l’emissió dels anuncis de promoció del referèndum de l’1 d’octubre de 2017 que els havia fet arribar el govern de la Generalitat. Llorach va acusar Gordillo d’intentar defugir la seva responsabilitat mentre que el director de Catalunya Ràdio va dir que aquesta competència era del director de màrketing de la CCMA, Martí Patxot.

Llorach va entregar al jutge només una part dels missatges intercanviats amb Gordillo on debatien qui havia d’autoritzar la inserció de la publicitat. El director de l’emissora pública va entregar la resta de correus electrònics on quedaven clares les pressions que va patir per part de la directora en funcions de la CCMA. “Recorda que vas entrar a la direcció de Catalunya Ràdio avalat pel teu compromís i la confiança que determinada gent va dipositar en tu”, li deia Llorach en un correu electrònic que sonava més a amenaça que a cap altra cosa.

També s’han difós els whatsapps on Gordillo comenta aquest contenciós amb el seu advocat, Carles Monguilod. “Són uns fills de puta!”, acaba dient Monguilod en un dels seus missatges.

A l’agenda que el servei de premsa del Parlament ha enviat als mitjans de comunicació anunciant les activitats de la setmana que ve hi figura que el divendres 7 de juny, a les 10 del matí, toca reunió de la Comissió de Control de l’Actuació de la CCMA a la sala de grups. Entre parèntesi, però, s’hi llegeix ‘Pendent de convocatòria’. Es convocarà? Compareixeran junts Llorach i Gordillo? Màxima expectació!

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.