Quin polític aprofita la ressaca postelectoral per anunciar el seu casament?

Manuel Valls

Després de les eleccions municipals, en ple ressaca dels seus resultats i amb un munt d'especulacions sobre els pactes que han de permetre la formació del nou Govern de Barcelona, Manuel Valls ha confirmat a 'Al Rojo Vivo', en una entrevista amb Antonio García Ferreras, que s'ha compromès amb l'empresària Susana Gallardo.

Tot començava amb una pregunta indiscreta del presentador de La Sexta, que li deia que havia sentit que tenia pensat casar-se a Barcelona aviat: "Veig que vostè és un periodista ben informat. És molt personal el que està dient a milers de persones, no sé si els hi interessa… Però sí, sóc feliç".

Valls va conèixer l'empresària l'estiu passat a Menorca, a la residència d'estiu d'uns amics en comú. Aquesta serà la tercera boda de Manuel Valls i la segona de Susana Gallardo, que estava casada amb el fill del fundador de Pronovias, Alberto Palatchi. De fet, va arribar a ser vicepresidenta de la marca nupcial.

És hereva i accionista de la farmacèutica Almirall, per la qual cosa forma part d'una de les famílies més importants d'Espanya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides