Sánchez esquiva els pactes de govern i el diàleg ofert per Aragonès

El president del govern espanyol no ensenya les seves cartes en el discurs de cloenda al Cercle d'Economia
Pedro Sánchez

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha tancat les jornades del Cercle d'Economia a Sitges sense citar ni el diàleg amb Catalunya ni els pactes per a la investidura i per formar govern.

El líder del PSOE, que just celebra el primer aniversari de la moció de censura que el va dur fins a la Moncloa, vol anar amb peus de plom i no ensenyar quines són les seves cartes per no donar cap pas en fals.

Aquest divendres, tant el líder de Podem, Pablo Iglesias, com el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, han desfilat per Sitges entonant discursos que interpel·laven directament el president espanyol.

El primer va emplaçar el líder del PSOE a negociar un govern de coalició a Espanya; el segon, va oferir tornar a les bases per a un diàleg efectiu que els dos executius van acordar a la reunió de Pedralbes el passat mes de desembre.

Sánchez, però, no ha obert boca i ha centrat pràcticament tot el seu discurs en l'àmbit econòmic i el paper d'Espanya a Europa. L'única concessió ha estat una breu referència a una Espanya "unida en la diversitat" en una Europa on no té sentit "aixecar falses fronteres".

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari