Què enfronta Gonzalo Boye amb Pilar Rahola?

Gonzalo Boye

L’advocat Gonzalo Boye i la polemista Pilar Rahola són dues de les persones més pròximes a l’expresident Carles Puigdemont i formen part del seu cercle íntim de “supporters”. El primer és el seu lletrat en el front internacional i la segona el tracta amb devoció des de les múltiples trones mediàtiques en les quals participa.

Però Gonzalo Boye i Pilar Rahola, units en la campanya a favor de Junts x Catalunya i en el suport al polític de Waterloo, estan profundament enfrontats pel conflicte de l’Orient Mitjà. Mentre l’advocat és un abrandat defensor de la causa palestina –entre altres responsabilitats, és el delegat de la Federació Palestina de Futbol a la FIFA- l’opinadora de Badalona ho és, des de fa anys, del moviment sionista i de l’Estat d’Israel.

Gonzalo Boye, molt actiu a Twitter, no deixa passar l’ocasió per denunciar les vulneracions dels drets humans que, de manera sistemàtica, fan els ocupants israelians contra el poble palestí. Fa poc, per exemple, ha retuitejat una informació del diari digital El Confidencial –molt crític amb el sobiranisme català- on explicava el cas d’una nena palestina de 5 anys, de la Franja de Gaza, que ha mort d’un tumor al cervell i que va rebre, tard i malament, tractament en un hospital de Jerusalem. A més, les autoritats israelianes van impedir que els seus pares l’acompanyessin. L’advocat de Carles Puigdemont hi va afegir aquest comentari de collita pròpia: “Sufrir lejos de casa: la niña palestina que agonizó sola por culpa de Israel”.

De ben segur, aquesta militància propalestina de Gonzalo Boye provoca una enorme irritació en Pilar Rahola, furibunda proisraeliana i sionista. Com acostuma a escriure l’advocat madrileny: “Ahí lo dejo”…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides