La guerra JxCat-ERC ha empastifat la campanya

Fa temps que ja no dissimulen. Però la guerra oberta entre JxCat i ERC s’ha fet més aferrissada amb les últimes campanyes electorals. A més, si fins ara el govern havia quedat al marge de la batalla, des de la darrera contesa electoral el consell executiu també ha passat a formar part de l’artilleria més pesada.

I és que tant els consellers de JxCat com els d’ERC han intentat durant aquests quinze dies fer-se forts en qüestions que els diferenciaven, fins que la llei de regulació del preu del lloguer va fer esclatar la guerra total, amb crítiques explícites entre ells, de forma pública i acarnissada. Per acabar-ho de rematar, el conseller Alfred Bosch va voler comparèixer en nom del govern català el 26-M, cosa que va provocar que el també conseller Miquel Buch s’hi afegís a última hora per equilibrar la cosa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides