Esquerra té por de perdre Junqueras

Esquerra sembla un partit compacte, sense crisi interna, sense qüestionaments de lideratge. I és que la figura d’Oriol Junqueras, líder i candidat a totes les cites electorals des de fa anys, és l’element cohesionador més fort. I més des que és a la presó i jutjat pel Tribunal Suprem. Però a Esquerra comencen a patir.

Amb la mirada curta, les coses no canviaran. Junqueras continuarà sent el líder inqüestionable i el partit seguirà cohesionat. Però alguns dirigents ja temen què passarà quan, a mig termini, Junqueras sigui inhabilitat i no pugui ser el cap de llista en cap elecció. “Retornaran les lluites caïnites a ERC, serà la guerra”, vaticina un destacat dirigent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides