Lleida cau en mans republicanes

Miquel Pueyo serà el nou alcalde de la capital del Segrià
Miquel Pueyo

Gir a Lleida, el candidat d'ERC, Miquel Pueyo, serà el proper alcalde de la capital del Segrià després que la seva formació hagi guanyat els comicis a la ciutat per només 80 vots de diferència, i empatant a 7 regidors amb el PSC de Fèlix Larrosa, que ha baixat un representant.

Els republicans han passat de 3 a 7 regidors i tenen a l'abast tancar 40 anys de governs socialistes a la capital del Segrià. El líder socialista només podia ser Paer en cap amb els suports de Ciutadans i PP, però aquest acord amb el qual s'ha funcionat a la Paeria en aquesta darrera legislatura no arriba a la majoria de 14 regidors. Ciutadans ha baixat un regidor i es queda amb 3 i PP ha mantingut el segon regidor.

El sobiranisme ha capgirat els equilibris de forces al plenari gràcies, també, a la resistència de Junts per Lleida de Toni Postius, que ha recollit un total de 6 regidors, els mateixos que tenia ara. La Crida per Lleida, per la seva banda, s'ha quedat fora del plenari de la mateixa manera que Primàries Lleida.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides