Ramón Cotarelo ha aparegut 19 cops a TV3 els darrers dos anys

Diu que no ha cobrat mai per les seves intervencions però la CCMA l’imputa 5.000 euros per dos participacions al programa Més324
Ramon Cotarelo en una intervenció al programa Més324 de Tv3
Ramon Cotarelo en una intervenció al programa Més324 de Tv3

El catedràtic de Ciència Política Ramón Cotarelo ha aparegut en 19 ocasions des de l’any 2017 en diferents programes de TV3. En un article al seu blog Palinuro afirmava fa poc, que “És fals que hagi cobrat o cobri res per les meves intervencions a TV3 o qualsevol altre audiovisual català, públic o privat”. El programa Tot es Mou, que s’emet totes les tardes a TV3, va pujar un missatge al seu portal de twitter, el passat dia 19, en el qual afirmava que “les intervencions de Ramón Cotarelo al nostre programa no es veuen reflectides en el portal de transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) perquè mai no ha cobrat quan l’hem convidat”.

En aquest portal sí que hi consta un contracte entre la CCMA i Ramón Cotarelo pel qual cobrava 5.000 euros per les seves “intervencions com a tertulià al programa Més324 durant la temporada 2018”. El 2018, Cotarelo només apareix en dues tertúlies d’aquest programa, segons els vídeos recollits a la web del programa que presenta Xavier Grasset. També hi va participar el 16 de juny de 2017 i el 29 de març passat. Es tractaria, si fos així, de les col·laboracions més ben pagades de la història de TV3.

Cotarelo ha desfilat per un gran nombre de programes de la televisió pública catalana. Ha intervingut 9 cops al Tot es Mou, el 2018 i el 2019; 3 cops al FAQs, els anys 2017 i 2018; 4 al Més324, els anys 2017, 2018 i 2019, i 3 a Els Matins, els anys 2015, 2016 i 2018. També ha intervingut als programes .CAT, Singulars, Retrats, Divendres, Tarda oberta, Entrevistes especials i, fins i tot, el van caracteritzar a Polònia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides