Com diu TV3 que va reaccionar Messi quan aplaudien els presos polítics?

Messi no aplaudeix mentre criden "Llibertat presos polítics"
Messi no aplaudeix mentre criden "Llibertat presos polítics"

Posant-se dempeus. El portal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual (CCMA) on es pugen a Internet les notícies que emet TV3 i el canal 324 amaga que el futbolista del Barça Lionel Messi no va aplaudir mentre gran part del públic que assistia a l’entrega de les creus de sant Jordi cridava “llibertat presos polítics”, el passat 16 de maig al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona.

En les imatges de l’acte es veu com els i les persones que van rebre aquesta creu aplaudeixen al compàs dels crits mentre que el futbolista no ho fa.

En la notícia recollida a aquest portal es diu que “Després del cant d’Els Segadors, l’acte ha acabat amb crits de «Llibertat presos polítics» per bona part dels assistents, que Messi ha escoltat dempeus’. Dempeus com tots els altres guardonats, clar. Però sense aplaudir.

A TV3 o a qui s’encarrega de redactar els textos que es pugen a la web de la CCMA li va semblar massa fort dir la veritat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides