‘Tot es mou’ injecta dosis d’independentisme en vena cada tarda a TV3

El programa imposat per Vicent Sanchis ha degenerat els darrers temps
Helena Garcia Melero presenta un programa de Tot es mou amb ponsèties
Helena Garcia Melero presenta un programa de 'Tot es mou' amb ponsèties grogues a la taula.

El 27 d’octubre del 2017 els diputats independentistes proclamaven la República catalana al Parlament. Un dia abans, Núria Roca havia rebut un burofax de TV3 on li comunicaven que es deixava d’emetre el programa que presentava, A tota pantalla. Vicent Sanchis, el director de TV3, necessitava un altre programa i una altra presentadora més adequats als temps que corrien. Així va arribar Tot es mou, que es va estrenar el 5 de febrer del 2018, dirigit per Irma Pina i presentat per Helena Garcia Melero. I això ja va ser una altra cosa.

El color groc es va ensenyorir del plató de TV3 i les tardes de la televisió pública es van convertir en un no parar de propaganda independentista. A les 16.30 comença cada dia el programa presentat per la periodista que va compartir arròs amb Carles Puigdemont, Josep Lluís Trapero, Joan Laporta i Pilar Rahola, a casa d’aquesta última, a Cadaqués, l’estiu del 2017. A les 20.15 arriba el Està passant d’un altre independentista declarat, Toni Soler, i a les 21.00 empalma amb el Telenotícies amb el biaix tradicional dels informatius de la casa.

Rahola, Moliner, Bassas, Albano…

La repartidora als amics i companys de viatge independentista funciona a les mil meravelles a Tot es mou. Pilar Rahola, sempre amb algun element groc al damunt, ha ingressat uns 100.000 euros gràcies a les seves intervencions en aquest programa. Empar Moliner, sempre amb una polsereta groga, 84.200. Antoni Bassas, més discret a l’hora de triar la roba i complements, 25.800. Altres beneficiaris són el nouvingut a la causa Albano Dante Fachin, amb 6.250 euros per temporada o el fotògraf i activista per la causa Jordi Borràs, 3.000 euros per temporada.

Així les coses, a ningú no li va estranyar que el darrer programa de 2018 el presidís un test amb ponsèties grogues al bell mig de la taula del programa. Al final, se les va endur Rahola de record.

LLEGEIX L'ARTICLE COMPLET A L'EDICIÓ EN PAPER D'EL TRIANGLE D'AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides