Ramon Cotarelo afirma que no ha cobrat mai per intervenir a Tv3 però la CCMA el contradiu

Al portal de transparència de la Corporació hi consta un contracte del 16 de febrer de 2018 com a tertulià del Més 324 per valor de 5.000 euros
Impressió de la pantalla del portal de Transparència de la CCMA on c
Impressió de la pantalla del portal de Transparència de la CCMA on consten dos contractes amb Ramon Cotarelo

El catedràtic de Ciència Política Ramón Cotarelo, habitual col·laborador de diversos programes de TV3 i Catalunya Ràdio, entre d’altres mitjans, nega que rebi cap gratificació econòmica per les seves intervencions. Així ho explica en un article recent al seu blog Palinuro, on escriu: “És fals que hagi cobrat o cobri res per les meves intervencions a Tv3 o qualsevol altre audiovisual català, públic o privat”. L'article és la seva resposta a una informació publicada per EL TRIANGLE el passat dia 13 en la qual es preguntava quant cobra Cotarelo per les seves intervencions al programa Tot es Mou, que emet TV3 totes les tardes. Malgrat que hi apareix sovint, al portal de transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) no hi apareix cap contracte amb el seu nom.

En canvi, sí que hi apareix en dos contractes dels darrers anys. El més recent està datat el 16 de febrer de 2018, té una durada de 12 mesos  i en ell se li imputen uns ingressos de 5.000 euros per les “intervencions com a tertulià al programa Més 324 durant la temporada 2018”. El portal de transparència de la CCMA recull també el contracte datat el 26 d’octubre de 2016 pel qual se li pagaven 3.600 euros per les “intervencions com a tertulià al programa Catalunya Vespre durant la temporada 2016-2017”. La durada del contracte per participar a les tertúlies d’aquest programa de Catalunya Ràdio tenia una durada d’onze mesos.

Malgrat això, Cotarelo escriu al seu article –titulat “La basura periodística española”- que “Res és res. Queda clar? Per tant, són falses les quantitats que el pamflet anuncia de 5.000 i 8.600 euros”. I afegeix que si ell estigués en el lloc de Tv3 i Tot es Mou, “em querellaria per calúmnia”.

Vistes les dades del portal de la CCMA, potser TV3 s’hauria de querellar contra ella mateixa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides