Carrizosa arriba per frenar els de Jordi Cañas

La líder de Ciutadans (Cs)  a Catalunya i fins ara cap de l’oposició al Parlament, Inés Arrimadas, ha deixat el seu escó a la cambra. I ha obert la caixa dels trons a Cs. La seva figura era de les poques indiscutibles per a dos sectors que, tot i comptar aparentment amb la simpatia d’Albert Rivera a parts iguals, entre ells estan fortament enfrontats. Es tracta de la gent que controla i coordina des de l’ombra el grup de l’exdiputat i ara candidat al Parlament Europeu, Jordi Cañas, i el grup que lidera el fins ara portaveu a la cambra catalana, Carlos Carrizosa.

Anys enrere eren molt amics, fins i tot carn i ungla. Però el temps i la política els van anar separant. Tant, que un vol acabar amb l’altre. És per això que en marxar Arrimadas, el sector de Cañas va impulsar d’amagat Lorena Roldán per ocupar la presidència del grup parlamentari per evitar que Carrizosa tingués més poder. Però al cap d’un temps, el fins ara portaveu va assabentar-se’n i no ha parat fins que ha aconseguit ser ell qui ostenti el càrrec d’Arrimadas. Al mateix temps, ja ha avisat que ni serà ni vol ser el candidat de Cs a la presidència de la Generalitat en unes properes eleccions catalanes. Carrizosa ha arribat, sobretot, per controlar Cañas i els seus. No vol ser candidat a res, però tampoc no vol que ho siguin els altres.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.