La JEC dona llum verda a la participació telemàtica de Junqueras i Comín al debat de TV3

La junta deixa la porta oberta a les objeccions que pugui posar la presó de Soto del Real
Oriol Junqueras

La Junta Electoral Central (JEC) avala la possibilitat que el candidat d'ERC a les eleccions europees, Oriol Junqueras, i el número dos de la candidatura de Carles Puigdemont pel JxCat, Toni Comín, puguin participar per via telemàtica en el debat electoral que emetrà pròximament TV3.

Es dona la circumstància que Junqueras es troba internat a la presó madrilenya de Soto del Real mentre dura el judici al procés que s'està fent al Tribunal Suprem. Toni Comín, per la seva banda, es troba fugit de la justícia a Bèlgica, on va marxa com ho va fer també l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.

La JEC afirma, segons ha avançat Europa Press, que "no es pot prohibir la participació en el debat per via telemàtica, si bé hauran d'extremar-se les cauteles perquè aquesta circumstància no comporti avantatges per a cap dels candidats".

Tot i l'aval de la JEC, aquest organisme deixa oberta la porta a possibles objeccions de la presó de Soto del Real, després que aquest centre penitenciari hagi dit que podria ser "greument pertorbador" pel seu funcionament la participació de Junqueras en el debat de TV3 per via telemàtica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides