A canvi de què facilitaria ERC la presidència d’Iceta?

Miquel Iceta a TVE
Miquel Iceta a TVE

El vicepresident del Govern i adjunt a la presidència d'ERC, Pere Aragonès, ha visitat aquest dissabte el líder del partit, Oriol Junqueras, i el senador electe Raül Romeva a Soto del Real. A la sortida no ha tancat la porta a facilitar l'elecció del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, com a senador perquè esdevingui d'aquesta manera president del Senat, però l'ha convidat a fer un "gest" visitant els presos a Soto del Real.

Aragonès, que ha insistit que ERC decidirà el sentit del seu vot sobre Iceta el pròxim dijous, també ha defensat el candidat dels republicans a l'alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, dels atacs que ha patit de la número dos de la candidatura de JxCAT, Elsa Artadi.

Maragall, ha dit, "és de sobres conegut per la seva solvència i tenim el privilegi que sigui el cap de llista d'ERC a aquestes eleccions, i Barcelona és una ciutat diversa amb gent jove i gent que no ho és tant, i excloure o intentar utilitzar característiques personals dels candidats com una raó política potser és el símptoma que no hi ha arguments polítics per atacar Maragall", ha dit.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides