Ciutadans vol evitar el debat electoral a TV3 amb Junqueras i Comín

Exigeix que la Junta Electoral prohibeixi la seva participació, que podria rebre ajudes durant el debat
Oriol Junqueras
Oriol Junqueras

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha anunciat que ja han interposat un recurs a la Junta Electoral de Barcelona per impedir que el candidat d'ERC a les europees, Oriol Junqueras, i el número 2 de Junts per Catalunya, Toni Comín, puguin participar al debat de TV3 i Catalunya Ràdio del proper 14 de maig, "des d'altres llocs que no siguin el plató".

Segons Carrizosa, TV3 ajuda els candidats independentistes, mentre denota "falta d'igualtat" a l'hora de plantejar debats. "No volem que el trampós senyor Comín tingui l'oportunitat de fer trampes", ha declarat, destacant que els dos candidats -però sobretot el de JxCat- podrien rebre ajudes i informació durant el debat. Per això, ha demanat als independentistes que, en tot cas, enviïn altres membres de la seva candidatura.

El portaveu de Ciutadans també ha assegurat que l'actitud de TV3 prova que la televisió és "tendenciosa" i que "ajuda les candidatures separatistes".

Per la seva part, la Junta Electoral de Barcelona haurà de resoldre el conflicte abans de dimarts 14 de maig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides