El CEO torna a situar el No a la independència per sobre del Sí

L'opció federalista creix 8 punts des del baròmetre del març
Inés Arrimadas, hasta ahora jefa de la oposición, y el presidente Qu
Inés Arrimadas, hasta ahora jefa de la oposición, y el presidente Quim Torra, en el Parlamento catalán

L’independentisme queda reflectit al darrer baròmetre del Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat (CEO) com una causa amb menys suport popular a Catalunya que l’opció de continuar a Espanya per primer cop des de l’1-O. En concret, a la pregunta “Vol que Catalunya esdevingui un Estat independent?”, un 48,6% dels enquestats responen negativament i un 47,2%, positivament. 

Segons aquest darrer baròmetre, els partidaris de la independència cauen un 1,2% i els contraris pugen un 3,1%, ja que en l’anterior, del passat mes de març, el sí a la independència obtenia un 48,4% dels suports i el no, un 44,1%. 

Així mateix, el CEO també reflecteix una pujada de l’opció federalista de més de 8 punts des del baròmetre del març. Del 21,9% passa al 29.4%.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides